Digitale 

& content strategie

Een écht uitvoerbaar plan voor meerdere jaren

Te vaak zijn digitaal & content losse elementen in een organisatie. Een beetje social, een losstaande app, een onafhankelijk beheerde website etc. Digitaal en content zijn juist onderdelen tot in de kern van de hele organisatie. Het bepaalt je merk. Daarom moet er ook één alomvattende strategie zijn, maar juist ook een strategie waarvan je niet wilt dat deze binnen een jaar achterhaald is. Beatmatch analyseert, denkt vooruit en maakt een uitvoerbaar plan zonder wollige taal!

Het team

sterker maken

Samen op zoek naar de Perfecte Beat

Beatmatch is géén bureau dat niet het achterste van de tong laat zien om zelf uren te kunnen (blijven) schrijven. Wij gaan jullie sterker maken door al onze kennis met jullie te delen. Wij nemen het team zoveel mogelijk mee in hoe en wat wij doen, zodat jullie het uiteindelijk zelf kunnen.

m

Digitale

marketing

Effectief aanwezig op de juiste kanalen

Natuurlijk moeten er ook altijd digitale marketingtaken worden uitgevoerd. Zoekmachinemarketing en social advertising zijn bijvoorbeeld niet meer weg te denken. Beatmatch kan jullie op gang helpen, optimaliseren en realiseren.

Content formatting

& optimalisatie.

Content die jouw verhaal en producten laten stralen

De content consumptie van mensen neemt toe. Dit heeft als gevolg dat men steeds vaker op basis van jouw content de beslissing neemt of het merk bij hen ‘past’. Jouw content moet dan wel écht zijn, hoog van kwaliteit en vooral helemaal de unieke uitstraling bevatten. Wij helpen met het bedenken, de juiste manier van verspreiden en het promoten van deze content. Op deze manier kan jij de producten verkopen op een manier die jouw doelgroep verwacht.

Technisch advies /

product ownership

De juiste keuzes en lagere kosten

Het is niet altijd gemakkelijk. Wat voor techniek heb ik nodig? Welke eisen moet ik stellen aan mijn website of app en welke verbindingen moeten er allemaal gelegd worden? Wij adviseren vanuit onze ervaring als schakel tussen jou en de developers. Zodat er een product opgeleverd wordt dat werkt, nu en in de toekomst, en je niet met hoge onverwachte kosten opgezadeld wordt!

Samen op zoek naar de Perfecte Beat? Neem dan contact op!